ØYEPÅ er en møteplass for alle som jobber med visuell kunst i DKS; produsenter, kunstnere, formidlere, fagkoordinatorer, lærere og elever.  

Med ØYEPÅ ønsker vi å skape en arena hvor DKS-ansatte og kunstnere kan diskutere visuell kunst i DKS. Vi ønsker at diskusjonene skal bidra til refleksjon, øke mangfoldet og skape inspirasjon til nye og gode DKS-produksjoner, og til variert formidling av visuell kunst.

I tillegg til visninger av ferdige produksjoner, blir det mulighet for å oppleve «TestLab» og muntlige presentasjoner av kommende/aktuelle produksjoner.  Vi inviterer til felles lunsjer og middager, og lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

Ta en titt på programmet!
Hold av dagene 18.-20. september, og meld deg på her!
Påmeldingssfristen er 20. august.

ØYEPÅ foregår i Svolvær, parallelt med LIAF.  

ARRANGØR:
Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter (som organiserer LIAF), Nasjonalmuseet og Kulturtanken

PROGRAMRÅD:
Representanter fra Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter, har valgt ut hvilke produksjoner som presenteres under ØYEPÅ.
Programmet og presentasjonene er basert på festivalens program samt produksjoner som ulike produsenter og fylker har meldt inn. I tillegg har Nasjonalmuseet og Kulturtanken deltatt i styringsgruppen.

PRAKTISK INFO:
Ta en titt her for å finne reiserute og overnatting!
Psst! Vi har reservert rom på  Fast Hotels . Send en mail til booking@fasthotels.no og bruk referanseord LIAF – så får du tilgang til disse rommene. Du kan også bestille på tlf+47 948 94 806

PÅMELDING:
NB: Ny påmeldingsfrist er 20. august!

Bruk dette skjemaet for å melde deg på!